Armbanden

Jouw sierraad

Ik wil met mijn hoofd, hart en handen een symbool van liefde en vreugde creëren waardoor jij je waardevol voelt. Daarbij voel ik een groot respect voor onze natuur, die mij veel inspiratie geeft.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor mij de basis in mijn keuze voor leveranciers, partners en materialen. Een uniek sieraad is een vereeuwiging van gevoelens, het vertelt een verhaal dat je voor altijd mee kunt nemen waardoor jouw sieraad nooit aan waarde verliest. Mijn handgemaakte sieraden kunnen daardoor een sieraad voor altijd zijn.

De sieraden die je hier in mijn digitale atelier vindt zijn deel van een collectie of ik heb ze eerder voor een andere klant gemaakt. Het zijn stuk voor stuk handgemaakte sieraden, dus geen enkel sieraad kan hetzelfde zijn.

Zoek jij een sieraad om dagelijks te dragen of wil je iets voor bijzondere momenten? Is het sieraad een cadeau voor jezelf of voor een ander? Alles kan! Kijk rustig rond in mijn digitale atelier. Wil je iets speciaals laten ontwerpen? Neem dan contact met me op.